Kontakt

Välkommen till Stålprofil

Välkommen att höra av dig till oss! Vi lyssnar alltid på dina önskemål och hjälper dig gärna att hitta lösningar på dina utmaningar. Vårt kontor, vår moderna fabrik och vårt lager hittar du i Uddevalla. Det är här vi får saker att hända.

Vid önskemål om offerter av färdiga dörrar och partier kontakta våra tillverkare:
➔ Våra tillverkare i sverige

Stålprofil AB
Kärrastrandvägen 126
451 76 Uddevalla

VI FINNS TILLGÄNGLIGA VARDAGAR 7.00 – 16.00
+46 522 64 68 70
info@stalprofil.se

JOHAN CONSTANTIN

Teknisk support


Johan hjälper dig gärna med dina tekniska frågor kring våra profiler, godkännanden och olika system, ger support kring vårt kalkyl- och beräkningsprogram KBK och är en av våra kontaktpersoner för dig i föreskrivande led, så som arkitekter eller konsulter.


E-POST: johan.constantin@stalprofil.se
DIREKT: +46 522 64 68 79

FAROOK ELMASHAAD

Teknisk support


Farook tar hand om dina tekniska frågor kring våra profiler, godkännanden och olika system, och är en av våra kontaktpersoner för dig i föreskrivande led, så som arkitekter eller konsulter.


E-POST: farook.elmashaad@stalprofil.se
DIREKT: +46 522-64 68 89

Mikaela Johansson

MIKAELA JOHANSSON

Teknisk support


Mikaela tar hand om dina tekniska frågor kring våra profiler, godkännanden och olika system, och är en av våra kontaktpersoner för dig i föreskrivande led, så som arkitekter eller konsulter.


E-POST: mikaela.johansson@stalprofil.se
DIREKT: +46 522 64 68 83

JOACHIM ANDERSSON

Teknisk support


Joachim är en hejare på tekniska frågor kring våra profiler, godkännanden samt olika system. Joachim är också ansvarig för de tester vi genomför samt våra godkännanden.


E-POST: joachim@stalprofil.se
DIREKT: +46 522 64 68 73

LASSE BJÖRKSTRÖM

Försäljning


Lasse arbetar med försäljning och är kontaktperson till våra tillverkare i Norge och Danmark. Är du konsult eller arkitekt och behöver bolla idéer och tankar? Då kan du ringa Lasse så hjälper han dig.


E-POST: lasse@stalprofil.se
DIREKT: +46 522 64 68 82

JOHAN HAFSTRÖM

Marknad och försäljning


Johan är projekt- och marknadsansvarig samt ansvarig för exporten av våra profiler till kunder över hela världen. Även Johan kan du i föreskrivande led, som arkitekt eller konsult, höra av dig till med dina frågor och funderingar.


E-POST: johan@stalprofil.se
DIREKT: +46 522 64 68 74

TOBIAS OLSSON

Stålprofil Academy


Tobias ansvarar för vår akademi här i Uddevalla och kan svara på dina frågor kring allt från maskinutrustning till praktiska frågor som rör tillverkning av dörrar och fönsterpartier.


E-POST: tobias@stalprofil.se
DIREKT: +46 522 64 68 85

Gabriela Assor

GABRIELA ASSOR

Inköp och order


Gabriela ser till att allt går rätt till när det gäller inköp och order. Hör gärna av dig till Gabriela så hjälper hon dig med dina funderingar och frågor som rör din beställning!


E-POST: gabriela@stalprofil.se
DIREKT: +46 522 64 68 75

MATHIAS ANDERSSON

Ledning


Mathias är VD här på Stålprofil och har övergripande ansvarig för vår verksamhet. Mathias ser till att vi har de förutsättningar och resurser som krävs för att fortsätta skapa hållbara och säkra stålprofiler till offentliga miljöer. Nyfiken på ett samarbete eller att jobba med oss? Ring Mathias!


E-POST: mathias.andersson@stalprofil.se
DIREKT: +46 522-64 68 84